Project Description

The client requested a typical elegant residential building that consists of a parking basement and three floors, each housing four 90sqm studios, and a duplex apartment on the top floor.
The placement of the studios ensures good views and ventilation for all rooms within them. To lighten the bulky effect of the cube-like building, breathing spaces (balconies and planters) were subtracted from the mass; behind these, the elevations were mostly transparent. Wooden louvers secured privacy while the recess blocked any direct sunlight.

View More

Similar Case Studies

Are you Ready
for a Paradigm Shift?

Start Now

Germany

+4924144653838 info@paradigmdh.com

Philipstrasse 8, 52068 Aachen Germany

Jordan

+96265811589 info@paradigmdh.com

Al Azharan Street 8, 11185 Amman Jordan